Sărbătoarea primăverii din 8 martie este asociată cu buchetele de flori pe care bărbații se grăbesc să le ofere femeilor lor iubite. Și acesta este într-adevăr un cadou câștigător pentru toate părțile într-o zi atât de tandră și solemnă. Florile proaspete vor ajuta la exprimarea sentimentelor și la crearea unei dispoziții minunate. Simbolurile sosirii primăverii sunt lalelele, așa că nu este de mirare că mulți aleg aceste flori pentru a le oferi femeilor iubite din raionul Ocnița.

Ce flori să dăruiești de 8 martie femeilor iubite: mamă, soacra, bunica, soră

Intervine necesitatea de pregătire a cadoului pentru sărbătoarea primăverii, nu numai pentru femeia iubită, dar și pentru rudele apropiate. Aranjamentul floral luxuriant și aromat aduce cele mai placute emotii. Mamei se pot oferi flori în ghiveci. O alegere excelentă sunt trandafirii de culoare delicată (alb, roz), zambilele, hippeastrums.

Soacrele vor aprecia cu siguranță buchetul de trandafiri stacojii sau narcise fermecătoare. Lalelele, mimoza, crizantemele se potrivesc pentru bunica. Multe doamne au o slăbiciune deosebită pentru florile proaspete de ghiveci, așa că nu neglijați această opțiune.

Buchetul perfect pentru femeia iubită

Florarii recomandă sa urmați regula – pentru femeile iubite numai flori preferate. Dacă nu există preferințe speciale, atunci o opțiune excelentă ar fi:

  • lalele;
  • trandafiri;
  • gerbere;
  • orhidee.

Dacă abea incepeți să cuceriți doamna inimii, atunci veți avea nevoie de un buchet original. Este mai bine să comandați din timp flori pentru o sărbătoare atât de importantă. Un accesoriu excelent la florile aromate va fi un cadou: o jucărie, dulciurile preferate, bijuterii. Unei domnișoară pentru care ai sentimente tandre i se potrivesc lacramioare, lavanda, lalele grațioase, narcise fermecatoare sau primii ghiocei. Dacă doriți, puteți cumpăra un aranjament floral de primule.

Flori de 8 martie colegei

Pentru a exprima recunoștința și admirația față de o colegă, este important să abordezi cu atenție alegerea unui buchet. Crizantemele, lalelele, zambilele, gerberele vor se potrivesc la aceste ocazii. În același timp, trebuie avut în vedere că 8 martie este Ziua Femeii, și nu o sărbătoare profesională.

Poți felicita femeile apropiate de la distanță. Pentru aceasta este potrivit serviciul „flori și cadouri cu livrare în raionul Ocnița”.