În fiecare an Ziua Îndrăgostiților este așteptată cu palpitații de toți îndrăgostiții care se pregătesc cu grijă pentru asta. Florile reprezintă o parte importantă a cadoului. În acest caz, trebuie să vă decideți asupra unui aranjament floral care va exprima sentimentele Dvs.

TOP- 6 cele mai romantice flori de Ziua Îndrăgostiților

Cu ajutorul unui buchet, poți transmite starea de spirit, să mărturisești dragostea. Există chiar și dicționare întregi care descriu în detaliu limbajul florilor. Lideri, în varietatea de aranjamente florale pentru crearea unei dispoziții romantice sunt:

  1. Crinii. Un buton frumos și sofisticat simbolizează fidelitatea, puritatea. Buchetul va fi o declarație uluitoare de dragoste sinceră. Butonii stacojii sau roz vor evidenția profunzimea sentimentelor și seriozitatea intențiilor. Florile albe sunt o opțiune excelentă pentru o relație romantică care abia începe.
  2. Gerbere. Simbolizează fericirea și frumusețea sclipitoare, vor fi cu siguranță apreciate de o domnișoară veselă care iubește viața. Un buchet însorit va oferi o bună dispoziție și o mare de optimism.
  3. Eustoma – butonii delicati asemănători trandafirilor. Prin natura sa, eustoma are o gamă de culori moi și nuante pastelate.
  4. Alstroemerias. Florile pestrițate miniaturale sunt un simbol al sprijinului și al afecțiunii reciproce. Florile roz și vișiniu sunt potrivite ca cadou romantic.
  5. Orhidee. O floare regală întruchipând feminitatea rafinată. Este imposibil să le privești fără admirație. În funcție de preferințele domișoarei, puteți cumpăra flori tăiate sau o orhidee în ghiveci. O floare vie va încânta cu floririle sale mai multe ori pe an.
  6. Trandafiri. Butonii roșii vor reprezenta dragostea ta. Un buchet de trandafiri este un cadou deosebit de Ziua Îndrăgostiților.

Un cadou și un buchet romantic de Ziua Îndrăgostiților cu livrare în raionul Dondușeni este o modalitate grozavă de a felicita sufletul pereche, mai ales dacă ești departe și nu poți prezenta cadoul personal.

Product has been added

No products in the cart.

Explore Food Items