Când se apropie un eveniment solemn și trebuie să cumpărați un buchet, mulți optează pentru trandafiri. Cu toate acestea, butonii albi sunt uitați nemeritat, deoarece sunt considerați prea modesti. Ce simbolizează cu adevărat trandafirii albi?

Buchet de trandafiri albi – un simbol al purității și luminii

Cu ajutorul unui astfel de aranjament floral, poți exprimă puritatea gândurilor, respect, speranță pentru un viitor mai luminos. Incă din cele mai vechi timpuri, albul a fost asociat cu inocenta și onoare, motiv pentru care trandafirii albi sunt o optiune clasică pentru buchetele de nuntă. Aceste flori sunt folosite ca decoratiuni pentru sala de ceremonii și rituri religioase.

În limbajul romantismului, trandafirii albi înseamnă dragoste necondiționată, cei roșii înseamnă pasiune arzătoare, iar cei roz înseamnă sentimente tandre, în curs de dezvoltare. De asemenea, puteți combina butonii de diferite nuanțe.

La ce sărbătoare trandafirii albi sunt actuali?

Trandafirii albi sunt flori universale potrivite pentru orice ocazie:

  • zi de nastere;
  • nunți;
  • botez.

Un astfel de buchet va exprima recunoștință. Poate fi oferit cu siguranță celor dragi, colegilor, partenerilor de afaceri. În acest caz, sunt preferate soiurile premium cu stiblă lungă. Buchetele- mono, albe ca zăpadă, arată foarte scumpe și impresionante. În plus, adesea florarii combină butonii albi cu alte flori și plante ornamentale pentru a scoate în evidență frumusețea petalelor delicate.

Ce va spune numărul de flori dintr-un buchet.

Atunci când alegeți un aranjament floral, chiar și numărul de flori are propriul său simbolism:

  1. Un trandafir – simpatie sinceră. Aceasta este o oportunitate grozavă de a vă sublinia atitudinea față de femeia iubită.
  2. Șapte trandafiri – puritate și tandrețe. La prima întâlnire, un astfel de buchet, de regulă, nu este oferit, deoarece vorbește despre seriozitatea intențiilor.
  3. Unsprezece trandafiri – un simbol al dreptății și al imparțialității. Cadou real colegilor, partenerilor de afaceri.
  4. Livrarea de buchete de elita pentru 101 trandafiri este o expresie a celor mai serioase intentii. Astfel de buchete vor ajuta să subliniați că femeia este un adevărat ideal pentru Dvs.

Trandafirii albi sunt considerați pe bună dreptate un cadou universal pentru orice ocazie. Trebuie doar sa alegi varianta potrivita, florile proaspete și cadourile sunt livrate in Donduseni în fiecare zi.

Product has been added

No products in the cart.

Explore Food Items