De fapt, în viața noastră există multe motive pentru felicitări. Pot fi sărbători personale, aniversări, diverse evenimente plăcute, realizări. Din păcate, nu suntem întotdeauna aproape de cei dragi în acest moment plăcut. Serviciul de livrare flori și cadouri din raionul Soroca permite să felicitați cei dragi de sărbătoare. O surpriza placuta sub forma unui buchet de flori sau o compozitie comestibilă și un cadou se poate comanda cu livrare la domiciliu.

Cadouri populare pentru orice ocazie

O opțiune câștigătoare este alegerea unui buchet de flori. Printre diversele oferte, puteți selecta flori pentru bărbați și femei de orice vârstă. Florăriile vor oferi o compozitie originală pentru o zi de nastere, aniversare, nunta, Ziua Indragostitilor, 8 Martie, Ziua Mamei. În acest caz, puteți comanda:

  1. Buchet într-o cutie. Aceasta este o opțiune de prezentare spectaculoasă și la modă, care este foarte convenabilă de transportat. Compoziția florală din cutie va fi proaspătă mai mult timp ca florile tăiate.
  2. Buchete mono. În funcție de preferințele și caracteristicile evenimentului, puteți alege trandafiri, garoafe, lalele, gladiole, eustoma, crizanteme.
  3. Flori de sezon. Astfel de aranjamente florale sunt mereu proaspete, atractive, aromate. Vor fi mult timp pe placul persoanei pentru care au fost selectate.
  4. Buchete drăguțe modeste. Aceasta este o surpriză plăcută care poate fi oferită pentru orice, chiar și pentru cea mai nesemnificativă ocazie. Sunteți liber să oferiți buchete mici, deoarece sunt frumoase în felul lor.
  5. Buchete luxuriante VIP. Compozițiile florale cu orhidee, hortensii, frezii sunt foarte populare. Acesta este un cadou grozav pentru o întâlnire importantă, care va spune despre aprecierea, respectul și sentimentele tale calde.

Ca anexă la buchet, poți comanda o jucărie moale, dulciuri, bijuterii, accesorii stilate, baloane sau un coș cu fructe. Totul depinde de imaginația și posibilitățile tale. Vom fi bucuroși să Vă ajutăm să felicitați o persoană dragă pentru o promovare, aniversare sau orice altă sărbătoare, oferind o surpriză plăcută   la domiciliu.