Buchetele clasice pentru mirese țin de domeniul trecutului. Acum în trend este lipsa totală de decor, buchete pufoase de flori naturale, precum și florăristica europeană.

Nuanțe la modă: marsala, visiniu și prune

Buchetele de culori saturate sunt adevăratul șic al sezonului. Aranjamentele florale sunt un contrast excelent cu culoarea albă a rochiei miresei, făcând imaginea mai expresivă, atrăgând priviri și admirație. Florarii vor spune cu siguranță care opțiune este mai preferată în fiecare caz în parte. Oferim livrare de buchete tradiționale de mireasă, flori și cadouri pentru evenimente festive în Soroca.

Soluții originale de stil

Buchetul nu numai că completează imaginea miresei, dar reflectă și trăsăturile caracterului ei, astfel încât alegerea acestuia este abordată în mod responsabil. Este important de luat în considerare că trebuie să fie în armonie cu stilul rochiei de mireasă. Formele actuale care sunt în trendul anului 2022 includ:

  1. Răspândirea buchetelor. Compozițiile servesc ca o completare perfectă pentru o rochie cu o croială simplă și un design laconic. Marimea se alege individual, tinând cont de silueta miresei. Se recomandă să se prevadă prezența unui buchet secundar, deoarece acest buchet masiv nu trebuie aruncat prietenelor.
  2. Buchete-inimioare. Acestea sunt aranjamente florale interesante care seamănă cu o inimă. Florile din ele sunt colectate la diferite niveluri. Sunt preferați butonii de nuanțe delicate.
  3. Buchete europene. Compozițiile în formă liberă au un aspect lejer, așa că se pare că florării practic nu a lucrat la buchetul dezordonat. În pofida acestui fapt, fiecare element este perfect combinat unul cu altul. O trăsătură distinctivă este prezența vegetației luxuriante. Un buchet de mireasă elegant va fi un accesoriu excelent pentru o nuntă în aer liber. La crearea butonierei mirelui, trebuie folosite aceleași plante ca și în buchet.
  4. Buchete asimetrice. Mono-buchetele ultra moderne sunt colectate în principal din trandafiri albi, plasați la diferite nivele. Aceasta este varianta perfecta pentru o mireasa înalta în ținută laconică.

Pentru a nu fi distras de mărunțișuri când te pregatesti pentru nuntă, comandă un buchet de mireasa cochet cu livrare in Soroca.

Product has been added

No products in the cart.

Explore Food Items