Atributele obligatorii pentru 1 septembrie nu sunt doar hainele de școală și un ghiozdan, dar și un aranjament floral, care este considerat pe drept un simbol al sărbătorii de toamnă și cunoștințelor. Cu ajutorul acestuia, profesorii își exprimă respect și recunoștință.

Aranjamente florale pentru dirigintele clasei cu livrare la Drochia.

În clasele primare, este mai bine ca fiecare elev să prezinte personal buchete personalului didactic. Acest lucru permite copilului să scape de timiditate, să cunoască profesorul. În liceu, un cadou colectiv va fi relevant. Pentru dirigintele clasei, puteți alege următoarele tipuri de buchete:

  1. Flori în coș. Ambalajul frumos și butonii expresivi vor lăsa multe emoții pozitive. Un coș cu flori poate decora un loc de muncă sau poate sta singur, amintind de un eveniment festiv.
  2. Cutie pentru pălării. Un astfel de cadou arată foarte elegant, nu necesită îngrijire specială, ocupă puțin spațiu.
  3. Buchet din fructe. Compoziția originală de fructe nu va lăsa pe nimeni indiferent.
  4. Buchet de bomboane. O compoziție apetisantă va ajuta să facă viața cotidiană a profesorului mai dulce și mai plăcută.

Florile tradiționale ale profesorului de 1 septembrie sunt compoziții de toamnă (gheorghine, crizanteme, gladiole, astre). Buchetele europene neglijente sunt în trend, în pofida acestui fapt, buchetele clasice continuă să fie în cerere. Buchetele moderne de orhidee, alstroemerias, lisianthus pot fi completate cu articole de papetărie utile, toppers.

Caracteristici unui buchet pentru professor

Este important să vă familiarizați cu nuanțele etichetei florilor   pentru o persoană necunoscută:

  • excludeți florile cu tentă romantică;
  • alege butoni hipoalergenici;
  • selectați nuanțe în funcție de vârsta profesorului;

Buchetele mici sunt potrivite pentru elevii de clasele primare, deoarece sunt convenabile pentru mâinuțele mici. Comandă flori și cadouri livrate la Drochia de Ziua Cunoaștințelor sau de Ziua Profesorului, noi le vom livra direct la ușa ta.