Oamenilor dragi le este foarte important să știe de sentimentele noastre. Florile care simbolizează dragostea vor ajuta la transmiterea unui mesaj cald. Exprimă cele mai luminoase și romantice impulsuri, fără cuvinte, cu ajutorul aranjamentelor florale cu livrare la Ocnița. Vom dezvălui mai detaliat tema simbolismului florilor:

Lalelele – un simbol al iubirii „ideale”.

Există multe mituri și istorii care sunt asociate cu lalele. De exemplu, în cultura persană, florile roșii erau prezentate unei domnișoare atunci când este cerută în căsătorie. În mitologia greacă, floarea este asociată cu seducția iscusită, în legendele turcești – cu o pasiune arzătoare.

Trandafiri – o declarație de dragoste sinceră.

Florile în nuanțe roșii înseamnă dragoste și dorință pasională și admirație. O soluție excelentă este o combinație de trandafiri albi și roșii, care simbolizează o unire puternică, armonie. Un buchet roz va spune despre sentimente tandre palpitante. Nici o domnișoară nu poate rezista acestor flori.

Garoafele sunt un simbol al iubirii adevărate, al căsătoriei și al familiei.

Puteți transmite un mesaj unic cu ajutorul garoafelor alegând culoarea potrivită:

  1. Alb. Soluția perfectă pentru cuplurile în care domnește iubirea cea mai pură.
  2. Roșu închis. Un mod minunat de a-ți exprima afecțiunea fierbinte.
  3. Roz. Simbolizează un sentiment puternic și pur, pentru iubirea eternă a inimii de mamă.

Garoafa este o floare universală, care este farmecul și misterul ei? Un buchet luxuriant poate fi prezentat ca un semn de prietenie.

Bujorii – personifică fidelitatea.

O floare maiestoasă cu un parfum uimitor reprezintă o relație fericită. În China, cu ajutorul unui astfel de buchet, își doresc fericire pentru o sută de ani. Pentru a exprima cele mai pasionale sentimente, este mai bine să alegeți flori roșii.

Crizanteme – florile dragostei și bucuriei

Florile roșii și albe sunt potrivite pentru exprimarea sentimentelor romantice. Prin intermediul crizantemelor, poți vorbi despre prietenie sinceră și deschidere.

Flori pentru iubita ta cu livrare în Ocnita este o mare oportunitate de a oferi multe emoții plăcute chiar și la distanță. Te vom ajuta să aduci bucurie celor dragi.

Product has been added

No products in the cart.

Explore Food Items