Este posibil săi bucuri pe cei dragi de ziua lui dacă ești departe? Cu siguranță! Există multe idei creative care permit să creați o atmosferă caldă de vacanță la distanță mare.

Video cu felicitări de suflet

Toti doritorii pot felicita cu sărbătoarea omagiatul de la distanță.  Pentru a face acest lucru, cereți mai multor persoane să filmeze urările și felicitările, apoi montați un videoclip interesant. Pentru ca ideea să reușească, se recomandă să întocmiți o listă de participanți, să discutați cu ei toate nuanțele și formatul felicitărilor și să conveniți asupra momentului. Un videoclip de felicitare va aduce multe emoții pozitive unei persoane dragi.

Puteți face și o carte poștală foto. Pentru a face acest lucru, repartizați cuvintele frazei de felicitare sau urării între toți participanții. Fiecare va pregăti un poster și va face o poză cu el. După aceea, rămâne doar să creați un colaj cu o frază completă.

Sărbătoare- surpriză: cum să o organizezi de la distanță?

Una dintre cele mai bune opțiuni pentru omagierea zilei de naștere este organizarea unui banchet. Pentru a face acest lucru, trebuie să alegeți o instituție potrivită, luați cunoștință cu recenziile. Apoi rezervați o masă cu gustări pe gustul vostru. În acest caz, chiar și un mic  furșet și, bineînțeles, un tort va fi de folos.

Este mai bine să invitați în prealabil ocazionarul și invitații la eveniment. Scrieți numele cafenelei și adresa acesteia, precum și ora exactă a sărbătorii, omagiatului și invitaților. Această surpriză va lăsa o impresie caldă pentru o lungă perioadă de timp.

Trimite flori și un cadou cu livrare la Briceni

Felicitările tradiționale presupun prezentarea unui cadou. Dacă sunteți în călătorie de afaceri sau chiar locuiți în alt oraș, atunci este irațional să utilizați serviciile poștale în aceste scopuri. Coletul poate ajunge mai devreme de ora stabilită sau poate întârzia. În acest caz se potrivește, serviciul livrare flori și cadouri pentru ziua de naștere, la ora convenită.

Un cadou dulce sau o jucărie moale va fi un supliment la un aranjament floral. Buchetele comestibile de gustări cu cârnați, brânzeturi de elită, nuci și legume sunt un cadou minunat pentru bărbați. Pentru o aniversare, trebuie să selectați cadouri speciale. Pentru omagii și date rotunde, sunt potrivite compozițiile de lux în coș. Totul depinde de imaginația voastră și bugetul disponibil. Nici distanță nu este un obstacol pentru Dstră.

Product has been added

No products in the cart.

Explore Food Items