ЭВАКУАТОР 0799 01 499 (Viber / WhatsApp / Telegram) EVACUATOR

Timpul în care serviciile de evacuare a unei mașini erau rare și costau scump a trecut de mult. Acum serviciul este destul accesibil pentru majoritatea șoferilor amatori. Chiar și cei mai atenți și responsabili șoferi pot avea problem pe drum. Compania Forsaj Evacuator Balti oferă servicii de evacuare ieftine și de calitate în orașul Bălți.

Când aveți nevoie de servicii de evacuare

Există multe motive pentru care este necesar să apelați un evacuator. Cea mai frecventă cauză este o defecțiune sau un accident rutier. Mașina are dispositive și piese, care uneori cedează neașteptat. Automobilistul nu poate ajunge la atelierul de reparații cu mașina proprie. Comandați un evacuator ieftin Balti la Forsaj Evacuator Balti și mașina Dvs. va fi transportată la service auto.

Bateria descărcată, roțile blocate, combustibilul înghețat pot fi motive pentru a apela specialiștii noștri.

Caracteristicile  evacuatorului

Evacuator se numește un transport special, care este utilizat pe scară largă pentru încărcarea, transportarea și descărcarea diferitelor tipuri de vehicule.

Compania noastră folosește evacuatoare cu încărcare completă a mașinii, care se potrivește pentru toate modelele și mărcile. Cu ajutorul unor echipamente suplimentare: manipulatoare și trolii, este posibil să scoateți mașina din șanț sau noroi și să o încărcați pe o platformă.

Compania noastră oferă o abordare individuală pentru fiecăre client și caz aparte. Prin urmare, la primirea unei cereri, dispecerii noștri solicită detalii despre caracteristicile mașinii. Putem transporta:

  • motociclete;
  • mașini;
  • microbuse;
  • mașini de teren;
  • mașini agricole.

Puteți comanda un evacuator în Bălți sunând la 0799 01 499. Costul evacuării depinde de kilometraj la cel mai accesibil preț din nordul Moldovei.

 

Product has been added

No products in the cart.

Explore Food Items