ЭВАКУАТОР 0799 01 499 (Viber / WhatsApp / Telegram) EVACUATOR

Numărul șoferilor care preferă serviciile de evacuare a autoturismului în caz de avarie crește în fiecare an. Criteriul de siguranță e pe prim plan. Apelarea unui evacuator în Balti cu Forsaj Evacuator Balti este rapidă, ieftină și de siguranță, în comparație cu remorcarea riscantă de modă veche.

Evacuarea contra împotriva tractării.

Progresul nu se oprește și în domeniul vehiculelor speciale, cum ar fi evacuatoarele,   ceea ce îmbunătățește semnificativ calitatea transportului vehiculelor de la locul accidentului la parcare sau reparații.

Interesul pentru serviciile de evacuare crește din ce în ce mai mult. Există cei care susțin că remorcarea unei mașini are un cost mai mic. Este discutabil dacă cântăriți argumentele pro și contra.

În primul rând, remorcarea unei mașini nu este sigură, mai ales în condiții de trafic urban. Proprietarul unei mașini remorcate să se adapteze la remorcare pentru manevrare corectă. În plus, mașina trebuie să aibă sistem de frânare și direcție funcționale și rezervă de combustibil. În acest caz, viteza de mișcare va fi foarte lentă.

În al doilea rând, găsirea unui șofer pentru remorcharea mașinii cuiva este destul de dificilă. Un punct foarte important, șoferul care remorchează mașina nu poartă nici o responsabilitate legală privind siguranța și integritatea mașinii Dvs. Procesul remorcării durează mult și pe proprietarul mașinii defecte îl costă nervi. În evacuator mașina este fixată în siguranță pe platformă și este garantată contra defecțiunilor la transportare.

În plus, un evacuator este necesar dacă mașina a derapat de pe carosabil și a căzut în șanț. Extragerea mașinii în condiții meteorologice nefavorabile, o poate deteriora și mai mult.

Este mult mai profitabil și mai rapid să apelați un evacuator în Bălți, prețul cel mai accesibil din oraș este calculat ținând cont de kilometraj.

Comunicați operatorului la 0799 01 499 toate informațiile despre locația vehiculului, modelul acestuia, punctul în care doriți să trimiteți mașina, date personale. Ajutorul vă va fi acordat cât mai curând posibil.