Unul dintre cele mai universale și minunate cadouri pentru o femeie a fost și va fi întotdeauna un buchet de flori. El subliniază tandrețea, individualitatea,  frumusețea, grația ei, oferă o dispoziție romantică.

Nu există limită de vârstă pentru un cadou precum un buchet de flori. Poate fi prezentat atât unei domnișoare cât și unei doamne mai în vârstă. Și principalul lucru este că acest cadou poate fi prezentat la orice sărbătoare.

Cum să alegi buchetul de flori potrivit pentru o femeie

Atunci când alegeți un buchet de flori pentru o femeie, trebuie să țineți cont de vârsta ei.

  1. Domnișoarelor li se oferă flori de nuanțe delicate precum roz, stacojiu, galben, violet. Poate fi un buchet delicat de trandafiri mici de ceai, margarete sau lalele.
  2. Se obișnuiește ca femeior adulte să li se ofere buchete superbe de flori de nuanțe pronunțate sau flori vii în ghiveci. Poate fi un buchet de crini sau trandafiri, precum și un ghiveci cu orhidee.
  3. Femeilor de vârstă trebuie să li se prezinte un buchet moderat, dar luxuriant, de nuanțe bogate din diferite tipuri de flori. Poate fi un buchet de crizanteme, bujori sau un buchet mixt cu hortensie. Un aranjament floral într-un coș este, de asemenea, perfect.

Alegerea corectă a unui buchet de flori, în funcție de sărbătoare

Un buchet de flori ca cadou este potrivit pentru aproape orice sărbătoare. Acesta ar putea fi:

  • zi de nastere;
  • aniversare;
  • căsătorie;
  • sărbătoarea oficială.

Se obișnuiește ca onomasticului să i se ofere un număr de flori care să corespundă vârstei sale, dar trebuie remarcat că nu se dă un număr par de flori, iar cu o dată rotundă, se mai oferă o floare în plus.

Proaspeților căsătoriți li se oferă buchete luxuriante de flori, precum și coșuri cu flori și cutii.

Buchetele de flori pentru ocazii formale trebuie să fie elegante și discrete. Pot fi mai mulți butoni de trandafir sau garoafe.

Dacă buchetul tău de flori este destinat artistului sau interpretului preferat, atunci cel mai bine este să alegi un buchet de trandafiri.

De unde sa cumperi un buchet elegant de flori in Balti

In firma Livrare-Balti 999 (livrare Balti 999) puteti comanda un buchet de flori sau un ghiveci cu livrare pentru toate gusturile la cel mai bun pret. Nu veți avea nevoie de un makler intermediar. Trebuie doar să alegeți buchetul care vă place și să lăsați o cerere pe site-ul nostru, iar operatorul nostru va suna în viitorul apropiat pentru a clarifica detaliile comenzii.

Vom livra buchetul de flori ales la ora și locul specificate la plasarea comenzii.

Product has been added

No products in the cart.

Explore Food Items