ЭВАКУАТОР 0799 01 499 (Viber / WhatsApp / Telegram) EVACUATOR

Starea drumurilor din Balti lasă mult de dorit. În același timp mașini sunt tot mai multe. Calitatea slabă a carosabilului provoacă defecțiuni neașteptate și defectarea mecanismelor vehiculului. Dacă ai nimerit în astfel de situație nu te panica. Serviciul de evacuare a mașinilor este disponibil în Bălți. Compania Forsaj Evacuator Balti efectuează evacuarea vehiculelor, mașinilor de teren, motocicletelor în orașul Bălți în mod rapid timp de 20-30 de minute. Sunați la 0799 01 499, operatorul va trimite un evacuator în Bălți în timp scurt. Păstrați-vă calmul, chiar și cele mai renumite mărci și mecanisme nu sunt asigurate de defecțiuni.

Avantajele noastre

Compania noastră lucrează în acest domeniu de mulți ani și în acest timp a câștigat experiență în transportul unei game largi de vehicule, de la mașinim obișnuite la vehicule specializate supradimensionate.

Avantajele  serviciilor de evacuare la noi:

  • prețuri accesibile, un evacuator ieftin în comparație cu remorcarea mașinii. Este complet sigur și vă păstra nervii;
  • o echipă de specialiști profesioniști cu experiență;
  • un parc mare de evacuatoare echipate cu mecanisme tehnologice;
  • transport rapid la destinație;
  • încărcare completă pe platformă și fixare sigură a vehiculului;
  • capacitatea de a scoate mașina din șanț, dacă este necesar;
  • transportare fără defecțiuni;
  • abordarea individuală a fiecărui client.

În plus, specialiștii noștri se orientează bine în oraș, așa că vor ajunge la fața locului cât mai curând posibil și vor face față la traficul din oraș, indiferent de dimensiunea mașinii și o vor deplasa în deplină siguranță.

Cum se comandă

Puteți apela un evacuator sunând la 0799 01 499 sau puteți lăsa o cerere de apel și așteptați contactul.

Pentru a găsi rapid mașină, este necesar ca proprietarul să numească locul de staționare, marca și numărul mașinii, tipul defecțiunilor. În funcție de situație ecvacuiatorul va fi expediată cu echipamentul necesar pentru transportarea eficientă.

Product has been added

No products in the cart.

Explore Food Items