Apropierea sărbătorii Sfintelor Paști, oferă a   o senzație de fior ușor de „primăvară”. Tradiția de a decora casa cu flori există de foarte mult timp. Astăzi devine din nou populară. Neavând întotdeauna posibilitatea de a felicita personal rudele, livrarea de flori și cadouri în raionul Șoldănești a devenit solicitată.

Paștele este asociat cu renașterea și învierea naturii. Florile de Paște erau considerate anterior acele flori, care erau folosite pentru a decora bisericile, o masă festivă sau casă. Printre acestea se numărau primule care înfloresc la începutul primăverii: garoafe, narcise, lalele, crini și alte inflorescențe. Femeile își împodobesc casele cu flori ca semn al reînnoirii naturii, pentru că fiecare plantă are un mesaj special.

1) Lalelele sunt asociate cu natura renăscută, credința și iubire. Sunt grozave pentru decorarea unei mese festive și pentru un buchet de cadou de Paște.

2) Narcisele simbolizează sunetul Paștelui, curățarea și reînnoirea sufletului. Această plantă este un simbol al învierii lui Isus. Narcisele rămân proaspete mult timp, așa că vor încânta   familia voastră cu aspectul lor frumos pentru o perioadă lungă de timp.

3) Crizantemele reprezintă devotament, forță interioară, maternitate și sacrificiu. Astfel de flori sunt un element decorativ magnific care oferă o atmosferă solemnă de sărbătoare.

4) Crinii sunt florile tradiționale ale sărbătorii Sfintelor Paști. Ele simbolizează puritatea și speranța. Crinii albi se potrivesc frumos într-un interior elegant și auster.

Florile de Paști nu numai că vă pot decora casa, dar pot fi oferite persoanelor care sunt importante pentru Dvs. Compoziția de Paște poate fi realizată în diferite nuanțe de culori. Florile roșii dăruite de Paște înseamnă viață și înviere, auriu și alb – puritate și spiritualitate, iar albastru și verde – pace și speranță. Livrăm un buchet frumos de Paște la orice adresa din raionul Șoldănești.