Dacă întrebi prietenii tăi ce i-a impresionat în prima lor Zi a Cunoștențelor   probabil o să-ți spună despre buchetele uriașe. Ziua Profesorului este, de asemenea, greu de imaginat fără aranjamente florale frumoase. Florile, în primul rând, trebuie să-i placă profesorului, dar trebuie să vă gândiți cum copilul să le ofere convenabil.

Buchetele de formă sferică din crizanteme, trandafiri sau alte flori arată emoționant. Astfel de compoziții mici sunt o soluție grozavă dacă aveți un copil mic. Buchete mai stricte și mai solide pot fi colectate din gerbere, calas, trandafiri. Sunt potrivite pentru elevii de liceu care se pregătesc de absolvire.

Sunt foarte comode și atractive, flori în coșuri, de ultimă modă, în cutii de pălării. Un astfel de cadou va fi cu siguranță pe placul profesorului și nici măcar nu va necesita o vază pentru a amplasa florile, iar de Ziua Profesorului acest lucru este perfect valabil. Astfel de buchete arată impresionant și vor decora interiorul pentru o perioadă lungă de timp.

Puteți oferi un buchet comestibil profesorului preferat sau dirigintelui clasei. De exemplu, din dulciuri și fructe. Alegerea ingredientelor pentru buchet depinde de preferințele profesorului.

Când alegeți un cadou pentru un profesor, luați în considerare vârsta. Profesorilor mai experimentați le vor plăcea buchetele de bujori, crizanteme, trandafiri și alte plante mari și expresive. Femeile mai tinere   preferă culorile mai deschise. De exemplu, alb sau roz. Nu se recomandă ajustarea compozitiei cu folie argintie. Pergamentul sau panglica de satin va reprezenta elegant și frumos.

Un buchet destinat unui profesor de sex masculin nu trebuie să fie prea luxuriant. Se recomandă   buchetele alungite cu o cantitate minimă de decoratiuni. Gladiole, heliconia arată perfect.

Vom ajuta la crearea unui buchet frumos și original pentru profesor, care, fără îndoială, va face sărboatoarea memorabilă. Vom organiza rapid livrarea florilor și cadourilor la Șoldănești.