Un buchet de flori frumos, parfumat, prezentat dintr-o inimă curată, este capabil să se încălzească chiar și în zilele cotidiene. Iar de sărbători nu te poți lipsi deloc de o compoziție floristică, mai ales când este vorba de   de 8 martie. Livrarea de flori și cadouri în raionul Telenești va ajuta să faceți o surpriza reală, oriunde vă aflați.

Ce trenduri de flori vor fi relevante în 2022?

Principalele trenduri în floristică sunt simplețea și armonia nuanțelor. Gama expresivă de culori și diversitatea lor nu se încadrează în moda anului curent. Florarii recomanda   buchete de cel mult trei tipuri de buchete din patru flori. Accentul se pune pe muguri mari de formă ideală și pe expresivitatea lor pe fundalul plantelor verzi, folosite pentru decor. Experții recomandă să acordați preferință unei palete pastelate de nuanțe. Ele simbolizează tandrețea și naturalețea. Culori populare calme pastelate și nuanțe naturale. Printre acestea: alb, crem, liliac, albastru pal, verde natural, piersic deschis și alte culori similare.

Florarii profesioniști recomandă ca preferință buchetelor de plante cu textura originală, care diferă ca mărime și formă. Bujorii mari, gypsophila în miniatură, crinii, hortensiile luxuriante, orhideele arată frumos și neobișnuit în compoziții.

Decorul „la modă” al buchetelor în 2022 include hârtie craft, o cutie de pălării în nuanțe rafinate. Puteți folosi hârtie netedă într-o culoare strălucitoare pentru decor. Ambalajul ar trebui să sublinieze eleganța și frumusețea compoziției florale.

Puteți comanda florile preferate pentru domnișoare sau soție cu livrare în raionul Telenești. Compozițiile de flori frumoase sunt cele mai potrivite cadouri pentru orice ocazie. Un aranjament floral- șic va fi o opțiune excelentă pentru a felicita o domnișoară la 8 martie.