Mama este cea mai apropiată și dragă persoană care vă înțelege și vă ghidează mereu. O compoziție frumoasă și aromată de flori pentru o sărbătoare, sau fără motiv, este o expresie excelentă a sentimentelor.

Astăzi pe piață există o gamă largă de buchete expresive pentru mame, bunici, surori. Livrarea de flori proaspete și cadouri la Ungheni îți va permite să-ți surprinzi persoanele dragi chiar și la distanță.

Alegerea buchetului depinde de gusturile destinatarului. Cum să alegi o surpriză aromată în varietatea mare de compoziții?

Florarii cu experiență știu că fiecare plantă posedă o aură individuală și fiecare floare este înzestrată cu propriul simbol semantic:

1) O orhidee expresivă este adesea centrul compoziției, dar poate acționa și ca un plus, fără a-și pierde farmecul și tandrețea.

2) Trandafirul reprezintă regina maiestuoasă a plantelor. O opțiune de câștig este nuanța roșie. Preferi muguri de nuanțe piersic, albi, portocalii. Un buchet de trandafiri arată armonios și sincer.

3) Laleaua se remarcă prin aroma caracteristică și frumusețea grațioasă.

4) Astra este o reflectare a confortului și a valorilor familiei. Un astfel de cadou poate fi privit ca o recunoaștere a contribuției femeii la păstrarea atmosferei de acasă.

5) Florile de camp ajută la diluarea buchetului cu farmecul simplității lor.

6) Crizantema aromată este apreciată de multe femei datorită fragilității sale. Această floare reprezintă înțelepciunea, prosperitatea și longevitatea.

7) Crinii sunt considerați un simbol strict al feminității.

8) Irișii ajută la exprimarea recunoștinței pentru anii de sprijin.

9) Astrometria poate fi oferită ca simbol al norocului și al bunei dispoziții.

Experții noștri   ajuta să faceți alegerea, compoziția florală va bucura cu siguranță mama, bunica sau sora. Când alegeți un buchet, ascultați ce „exprimă” fiecare compoziție. Faceți o comandă pe site, florile și cadourile selectate cu livrare la Ungheni vor satisfice pe cei dragi.