Odată cu începutul iernii, îți dorești ceva expresiv, care să-ți amintească de zilele însorite. Peisajele cu zăpadă nu reprezintă un motiv pentru a înceta să aduci satisfacție celor dragi cu aranjamente florale deosebite. Livrarea de flori si cadouri în raionul Ungheni functioneaza pe tot parcursul anului, cu compozitii proaspete de la florari experimentați. Un buchet selectat corespunzător va ajuta să nu observați vremea aspră.

Ce buchete sunt preferabile pe timp de iarna?

Sărbătorile de Crăciun sunt o ocazie grozavă de a oferi celor dragi cadouri neobișnuite. Un buchet- cochet are efecte similar de un cadou. Unii oameni cred că buchetele îngheață și nu ajung la destinatar în forma în care și-ar dori. Pentru a proteja buchetul de urmările temperaturii, trebuie să urmați câteva recomandări:

1) Trebuie să vă concentrați pe scopul prezentării. Dacă doriți să amintiți destinatarului de sezonul estival, acordați preferință plantelor de la florărie. Un cadou de Crăciun poate fi format din inflorescențe decorative sau ghivece de palitra tradițională.

2) Comandați livrarea florilor în Ungheni. Curierul transporta aranjamente florale pe un vehicul specializat la conditii climatice. Se poate folosi o geantă termică specială, care menține un anumit microclimat. Buchetul este ambalat în mai multe straturi de hârtie și material celofan.

3) Florarii nu recomandă despachetarea imediată a unui buchet floral imediat la livrare. Trebuie să așteptați cel puțin 10-minute ca plantele să se „adapteze”.

4) Florile cu tulpini dure se recomandă să fie cufundate în apă caldă, în timp ce o tulpină moale, de exemplu, bujori, în apă rece. Aceste acțiuni vor ajuta la păstrarea prospețimii și  aspectului înflorit al plantelor.

Florarii cu experienta recomandă alegerea unor tipuri de flori rezistente la inghet. Acestea includ: crizanteme, garoafe, unele soiuri de trandafiri, calas. Un ton mai închis și mai saturat al plantei indică rezistența acesteia la îngheț. Florile cu nuanțe deschise sunt mai sensibile la schimbările de temperatură și la stresul mecanic.

Product has been added

No products in the cart.

Explore Food Items