Florile sunt una dintre cele mai populare moduri de a manifesta atractie si pasiune fata de cei dragi. Un prieten, o iubita, un sot sau sotie cu care ai locuit de multi ani, mama sau tata, un coleg de munca sau o ruda care necesita atentie — florile pot fi oferite cadou oricui.

Cel mai bun cadou

Nimic nu aduce atata dispozitie buna ca flori. Buchete mari, primite ca cadou la ziua de nastere, nunta, logodna sau la prima intalnire romantic raman in memorie pe toata viata.

Cu serviciul Livrare flori in Balti puteti bucura persoana draga cu un buchet frumos, chiar daca va aflati departe de oras.

Prin limbajul florilor poti exprima toate sentimentele posibile – dragostea, tristetea, afectiunea, stima etc., daca tineti cont de regulile etichetei florilor si alegeti flori potrivite, si anume:

  • Buchete frumoase de flori de sera si de camp in nuante deschise pot fi folosite ca adaos la un cadou pentru copii.
  • Buchete compozite de nuante bogate, profunde este o optiune excelenta pentru mama si bunica.
  • Se apropie absolvirea studiilor? Cea mai buna alegere pentru o fiica absolventa sunt florile de culoare crem.
  • Buchetele mari de trandafiri roz vorbesc despre sentimentele amoroase
  • Sunteti invitat la o nunta? Alegeti tranfafiri frumosi albi sau roz.
  • Barbatii nu au nimic impotriva florilor. Daca buchetul este destinat unei persoane de sex masculin, atunci alegeti flori cu tulpina lunga.

Livrare flori in Balti

Vrei sa bucuri pe cei dragi sau pe partenerii tai de afaceri cu flori frumoase? Buchete vor fi livrate la timp. Contactati-ne. Organizam livrare de flori in raza orasului si garantam prospetimea si designul impecabil al buchetelor.

La noi puteti comanda si o compozitie trendy — un buchet de 101 trandafiri sau flori in ambalaj tematic, de exemplu, pentru Ziua Sfantalui Valentin sau de Dragobetele.

Product has been added

No products in the cart.

Explore Food Items