Tradiția de a mulțumi femeilor pentru dragostea, sacrificiul și ajutorul dezinteresat există de secole. Ziua Mamei este sărbătorită anual în a doua duminică a lunii mai. Aceasta este una din zilele în care livrarea de flori proaspete și cadouri la Teleneshti funcționează în regim special, toată lumea dorește să felicite mamele iubite.

Acest obicei există din 1910. În această zi, mamelor li se oferă dulciuri, cadouri și, bineînțeles, aranjamente florale aromate. Un buchet frumos oferit mamei îi garantează buna dispozitie pe tot parcursul zilei. O compoziție reușită   exprimă dragoste și atitudine bună nu mai puțin ca un cadou scump.

Ce flori sunt potrivite pentru cadou mamei?

  • – Trandafiri. O compoziție cu muguri de o culoare neobișnuită, cum ar fi piersicul, este o soluție excelentă. Astfel de nuanțe contribuie la apariția gândurilor plăcute chiar și în cea mai înnourată zi.
  • – Alstroemerias. Aceste flori simbolizează norocul și emoțiile autentice. Dăruind un astfel de buchet mamei tale, o vei surprinde fără îndoială.
  • – Irisi. Compoziția acestor plante exprimă devotamentul și respectul.
  • – Crinii. Aceste flori sunt o reflectare a atractivității feminine. Un astfel de cadou va aduce aminte că mama ta este frumoasă la orice vârstă.
  • – Orhidee. Aceste plante impecabile și de statut vor exprima profunzimea sentimentelor tale față de mama ta. Puteți oferi o floare într-un ghiveci și va înflori cel puțin două luni.
  • – Nu-mă-uita. Un buchet de nu-mă-uita este personificarea tandreței, farmecului, devotamentului. Un cadou emoționant sub forma unui mic coș cu flori, cu design complex, sau a unei cutii de pălării de lux, este în topul sezonului și va încânta fiecare mamă.

O opțiune nepotrivită pentru   mame sunt garoafele. Sunt considerate flori masculine. De asemenea, se recomanda evitarea nuantelor inchise si saturate.

Ai ales deja buchetul de flori potrivit pentru persoana dragă? Serviciul livrarea flori și cadouri la Telenești va oferi un buchet direct destinatarului.