Pentru cuplurile care si-au cunoscut recent sufletul pereche, Ziua Îndrăgostiților este un eveniment foarte important. Se străduie reciproc să ofere cadouri speciale, să aranjeze o distracție romantică. Dar dacă sunteți împreună de mult timp? Pentru a reaminti de povestea de dragoste, un cadou romantic și un aranjament floral special vor ajuta să vă renovați sentimentele.

Recomandări utile pentru alegerea unui cadou romantic.

Permiteți-vă sa fiți romantic, refuzați un cadou practic. Experții în etichetă oferă următoarele sfaturi:

  1. Gândește-te la ce îi place cel mai mult prietenei tale.
  2. Ascultă sugestiile persoanei apropiate.
  3. Planificați-vă bugetul disponibil.
  4. Luați în considerare opțiunile de cadouri personalizate.
  5. Fiți cât se poate de imprevizibil.

Nu este necesar să alegeți cadouri scumpe, deoarece scopul   principal este să exprimați sentimente calde și emoțiile.

Cadouri de Ziua Îndrăgostiților: TOP-5

Pozițiile de frunte intre cadourile cele mai romantice sunt ocupate de:

  1. Flori. Aproape 50% dintre bărbați cred că aranjamentul floral este cadoul principal în această sărbătoare a dragostei. Trandafirii, crinii, lalelele sunt populare, dar este important să ții cont de preferințele personale ale iubitei tale.
  2. Parfum. Aceasta este o opțiune câștigătoare doar dacă știi exact aromele pe care iubita ta le preferă. În caz contrar, poți intra în confuzie și poți supăra domnișoara, chiar dacă ea nu o demonstrează.
  3. Bijuterii. Inelul va fi un cadou grozav dacă ai cele mai serioase intenții. În alte cazuri, este mai bine să alegeți un pandantiv sau cercei în formă de inimă.
  4. Cina în doi. O atmosferă romantică, gustări delicioase și alcool ușor sunt soluția perfectă pentru a Vă readuce aminte de strălucirea sentimentelor din trecut.
  5. Dulciuri originale. Un buchet din dulciuri este un cadou spectaculos, pe care îl puteți savura împreună la o distracție. O idee grozavă – căpșuni acoperite cu ciocolată.

Comandă flori și cadouri pentru sotia ta cu livrare în Floresti. O astfel de atenție va topi cu siguranță inima și îți va reaminti de povestea de dragoste.

Product has been added

No products in the cart.

Explore Food Items