Este important pentru fiecare persoană să audă și să rostească cuvinte sincere și calde de recunoștință. Vă puteți exprima emoțiile la sărbătoare simbolică pe 11 ianuarie, când întreaga lume sărbătorește ziua sintagmei „Mulțumesc”. În unele țări, se organizează târguri de caritate, promoții, concursuri, sărbează pe scară largă.

Un cadou minunat ca semn de recunoștință – un buchet de flori

Cuvintele de recunoștință sincere vor ajuta la stabilirea unor relații de încredere și poți întări gândurile bune cu un buchet. Principalul lucru este să nu fii timid să te deschizi, să zâmbești mai mult, să te bucuri de lucruri mărunte. Psihologii cred că cuvintele amabile ajută la adaptarea la pozitiv, sporesc sănătatea emoțională și fizică. De Ziua Internațională a Mulțumirii, puteți oferi următorul cadou de flori oamenilor dragi:

  1. Trandafiri galbeni. Florile însorite sunt un simbol al prieteniei, al bucuriei. Poți oferi un astfel de buchet unui coleg, prieten.
  2. Gerbere de nuanța lamaiei sau portocalei. Butoni mari și strălucitori, care amintesc de soare, vor trezi un zâmbet și emoții plăcute.
  3. Asortate într-un coș. Opțiunea ideală este o combinație de butoniere purpurii, liliacii și violet cu inflorescențe albe. O astfel de compoziție poate fi oferitî unei surori, iubitei, mamei.
  4. Lalele albe. Buchetul delicat este potrivit pentru a fi oferit domnișoarelor tinere.

Este important să luați în considerare faptul că o mare varietate de flori sunt potrivite pentru exprimarea sentimentelor. Rudele apropiate sau în vârstă pot fi mulțumite pentru dragostea, bunătatea și grija oferită cu un buchet de trandafiri luxurianți de culoare crem. „Mulțumesc” unui profesor drag va fi exprimat cu garoafe expresive sau margarete finuțe. Mulțumește sufletului pereche cu un buchet de trandafiri roz pal.

Ți-ar plăcea să le oferi celor dragi multe emoții pozitive? Comandă flori si cadouri cu livrare în raionul Florești în mâinile destinatarului. Florarii profesioniști vor selecta un aranjament floral individual. Un astfel de buchet va exprima recunoștința mai bine decât orice cuvânt, provocând sentimente reciproce sincere.