Există o mare varietate de aranjamente florale care au o semnificație romantică. Motivele pentru prezentarea unui buchet drăguț emoționant pot fi foarte diferite. Dar pentru o mărturisire romantică cu cele mai serioase intenții, este recomandat să alegeți un buchet de lux, de exemplu, 101 trandafiri și un cadou simbolic.

Surpriză florală pentru o atmosferă intrigantă și misterioasă.

Lider din cele mai romantice aranjamente florale sunt ocupate de următoarele opțiuni:

  1. Trandafiri stacojii. Sunt clasici și exprimă fără cuvinte cele mai pasionale sentimente. Butonii roșii sunt donați femeilor în semn de respect și admirație, precum și dragoste sinceră.
  2. Trandafiri albi. Un cadou potrivit pentru o fetiță cu o fire blândă. Ele simbolizează loialitatea, puritatea gândurilor.
  3. Trandafiri roz. Un buchet delicat va ajuta la exprimarea simpatiei și admirației. Acesta este un cadou grozav, care simbolizează începutul unei relații.
  4. Crini. Mugurii aromați sunt un simbol al purității și virginității. În limbajul florilor, crinii vorbesc despre fidelitate și dragoste profundă.
  5. Bujori. Un buchet luxuriant cu o aromă delicată este, fără îndoială, sunt un cadou romantic. În cultura occidentală, bujorii sunt considerați simbolul unei căsnicii fericite.
  6. Eustoma delicată. O opțiune grozavă pentru a exprima emoții de tandre sufletelor dragi pe care doriți să le purtați pe mâini.
  7. Trandafiri arbustiformi. O compoziție frumoasă va fi cu siguranță apreciată de domnișoarele. Puteți crea un mesaj alegând nuanțele potrivite sau combinațiile acestora.

Datorita serviciului de livrare flori si cadouri din Glodeni, vei putea oferi un cadou iubitei tale cand. Surpriza va aduce emotii placute, mai ales daca esti departe. Puteți combina un buchet de lux cu o carte poștală mică cu cuvinte calde. Tot în aranjamentul floral puteti anexa o cutie cu bijuterii sau un cadou memorabil.

Product has been added

No products in the cart.

Explore Food Items