Probabil, fiecare cel puțin o dată s-a gândit de la ce primește mai multă plăcere: de la primirea unui cadou sau de la procesul donării. Este deosebit de plăcut să oferiți cadouri celor dragi, mai ales atunci când le cunoașteți cele mai ascunse vise, sau sunteți sigur că persoana  nu își va oferi plăcere, considerând astfel de cheltuieli drept excese. Ai făcut vreodată surprize neașteptate? Există o modalitate de a te simți un pic  magician….

Cadourile au fost inventate pentru a umple viața cu emoții și pentru a face zilele obișnuite mai luminoase! Aceasta este cea mai bună modalitate de a-ți exprima sentimentele, pentru posibilitatea de a  oferi surprize nu numai de sărbători șau aniversări. Acesta poate fi un mod de a demonstra dragoste și grijă, de a-ți exprima recunoștința, de a-ți sublinia simpatia sau de a-ți cere iertare.

Aceasta  oferim noi.

Imaginați-vă o zi sumbră de martie și poate cu ploaie, mâine plecați la servici mai devreme, nu aveți de loc dispoziție. Un apel neașteptat la ușă te scoate din amorțeală și acolo … surprize. La usa ta  te asteapta cel mai drăguț curier cu un cadou frumos împachetat, tort sau flori. Imaginea lumii s-a schimbat în câteva secunde. Simți instantaneu căldura cuiva, a unei persoane, semnificația ta pentru el și distanțele care te separă încetează să mai conteze.

Efectul unei astfel de surprize va accentua simțirile și va rămâne o amintire vie în memoria celor aleși, pentru o lungă perioadă de timp. Fie că este vorba de un buchet de flori, o cutie cu dulciuri, un tort, o carte sau ceva simbolic. În acest caz, însăși manifestarea atenției și grijei este importantă.

Vom organiza livrarea de surprize la ușa ta, la serviciu sau în orice alt loc din orașul Bălți și suburbii. Comandați livrarea unui cadou pentru o zi de naștere, o aniversare, sau câștigâ favoarea unei viitoare soacre, o scuză sau doar o surpriză plăcută pentru o persoană dragă.

În situația actuală, mulți sunt limitați în mișcare, nu au acces să viziteze părinții și familiile, dar dragostea nu poate fi anulată. Nu este nimic mai prețios decât veselia copiilor și zâmbetele rudelor. Senzația că le aduceți bucurie – momente prețioase din viață. Surprizele la ușa ta vor apărea fără participarea ta directă, dar vor provoca nu mai puțină plăcere. Contactează managerul pentru a preciza informațiile și pentru a alege momentul potrivit.

Daca va aflati în străinătate, aceasta nu mai este o barieră pentru felicitarile de nastere ale membrilor familiei din Moldova. Felicitați-vă membrii familiei cu cadouri frumoase de ziua de naștere în Bălți și în jurul orașului, lăsați-i pe oamenii dragi să vă simtă dragostea dumneavoastra indeferent de distantele care va despart.

Product has been added

No products in the cart.

Explore Food Items