Un an fără călătorie nu a fost foarte interesant, nu-i așa? Dar vă sugerăm să nu vă lăsați și să nu lăsați familia și prietenii să fie deprimați.

Astăzi avem o călătorie culinară în meniu, livrare la ușă, vă interesează?  Să pornim, atunci! Totuși, de ce să pierdem timpul cu nimicuri, putem să organizăm un tur întreg pentru tine! Ce se cere? De la Dstră – dispoziție bună, puțină imaginație. Livrarea produselor în Bălți garantează o atmosferă, care trezește apetituri oaromatice și mâncăruri exotice delicioase. Care e programul? Căutăm acompaniament tematic, comandăm mâncare exotică și mergem într-un tur virtual!

Luni, vă invităm să vă aruncați în atmosfera încântătoare din Est. Încă din copilărie, am fost fascinați de povești orientale misterioase cu gini, lămpi magice, caravane de cămile rătăcind de-a lungul dunelor de nisip. Sau, dimpotrivă, imaginea unui bazar oriental zgomotos. Cum ajungi acolo luni seara, întrebi? Comandă un adevărat lula star kebab oriental, cel mai veritabil din nordul Moldovei.

La fel ca alte feluri de mâncare aduse de călătorii din est, kebabul și shawarma au devenit parte a bucătăriei de zi cu zi în multe țări, inclusiv a noastră. Combinând carne cu legume lagrătar, veți obține o cină sănătoasă și gustoasă după o zi grea, vă asigurăm, dacă închideți ochii în același timp, puteți auzi sunetul monedelor de pe fustele frumoaselor dansatoare.

Unde mergem marți? Aș dori să adăugăm niște chili la începutul săptămânii, ceea ce înseamnă Mexic. Bucătăria mexicană a fost formată ca un amestec de bucătăria populației indigene din Mexic – aztecii și cuceritorii spanioli. Mâncărurile tradiționale mexicane sunt greu de pronunțat  enchiladele quesadillas, tortilla. Mai familiar pentru noi, tacos, un fel de fast-food mexican, compus dintr-o tortilla de porumb umplută cu carne, chorizo, fasole prăjită, diverse legume și pulpă de cactus mexican înăbușit. Începeți pe YouTube o călătorie în Mexic sau în orice parte a Zorro și aranjați o cină mexicană adevărată pentru familia Dvs. la umbra cactușilor.

Miercuri, la jumătatea săptămânii. Este timpul să vă relaxați și să vă permiteți puțin mai mult ca de obicei, de exemplu fast-food: burgeri și hot dog. Crezi că burgerul perfect poate fi gustat doar în America? Vă vom demonstra contrariul. Burgerul a cucerit aproape întreaga lume, este surprinzător faptul că acum mai bine de o sută de ani acest fel de mâncare nu exista deloc. Există o versiune conform căreia a fost adusă în America de migranții germani din Hamburg, care au pus o friptură între două jumătăți de pâine, iar bucătarul atent Louis Lessing a îmbunătățit-o cu o garnitură, ierburi și sos. După cum probabil ați ghicit, astăzi suntem într-o călătorie către „Visul american”. O ocazie excelentă de a revedea pentru a suta oară ,,Forrest Gump,,, un film emoționant despre actorul iubit Forrest, care, datorită abilității sale atletice, caracterului prietenos și rezistenței, realizează „Visul american”   schimbând lumea totodată

Am ajuns în sfârșit până joi și adevărul este că am vrut din nou exoticul oriental. Japonia este o țară de kimonos, samurai, ceremonii lungi de ceai și sakura, iar seturile tradiționale, role și sushi nu mai sunt bizare și sunt foarte populare. Bucătarii cred că Rolele  oferă un zbor mai mare de imaginație și experimentare. Sunt făcute nu numai reci, ci și calde, cu legume și chiar carne. Pentru prepararea sushi-ului se utilizează doar orez și fructe de mare, uneori structura fiind imbrățișată de o fâșie de alge marine. Dacă mergeți la o companie mare, opțiunea Dvs. sunt seturile. O alternativă la o singură comandă de un tip de rulouri și sushi, există posibilitatea de a întercepta diferite arome la un preț avantajos.

Majoritatea turiștilor se străduiesc să ajungă în Japonia de la mijlocul lunii martie pentru a admira uimitoarele flori de sacura. Google vă va spune cum să planificați o călătorie reală în Japonia. Rezervați un set pentru seară, derulații un film pentru o scufundare completă în cultura japoneză. Alegerea noastră a căzut pe „Ultimul samurai”, ofițerul captiv este fascinat treptat de cultura orientală atât de mult încât primește titlul de samurai.

Ura, am ajuns la sfârșitul săptămânii de lucru. Vinerea este în mod tradițional o zi a peștelui în Italia și mulți oameni o respectă. Un meniu variat de pește, grație geografiei, se bazează pe pește de mare și fructe de mare. Pentru noi, principalele asociații cu bucătăria italiană sunt, desigur, pizza, o varietate de paste și sosuri. Multe familii italiene mănâncă paste în fiecare zi, iar Dvs. și Livrare Bălți puteți aranja oricând doriți un meniu italian. Cu o mulțime de alimente din făină, rareori găsești un italian supraponderal, deoarece pastele sunt făcute din făină integrală sănătoasă din cereale integrale. Bucătăria mediteraneană este echilibrată și include nu numai carne și pește, ci și salate ușoare cu ierburi, bogate în fibre.

Ni se pare că un film bun din clasicii italieni cu pizza și paste este cel mai bun sfârșit al unei săptămâni de lucru și călătoria noastră cu tine. Italienii sunt mari patrioți ai țării lor, ferm convinși că tot ce este mai bun în lume se află în Italia, inclusiv bucătăria. Gustând pizza, este greu să nu fii de acord cu asta.

Sperăm că v-am inspirat să descoperiți noi țări și arome noi. Suntem întotdeauna bucuroși să vă ajutăm în acest sens. Prioritatea noastră este livrarea celor mai proaspete și mai delicioase feluri bucate la ușa clienților noștri.

Product has been added

No products in the cart.

Explore Food Items