Nu ai timp să faci cumpărături și să gătești? Sunteți obosit și seara nu aveți energie să vă deranjați în bucătărie? Primul serviciu de livrare în Bălți- Livrare Bălți, oferă serviciile sale! Sushi și pizza la comandă – gustoase, rapide, ieftine. Pe site-ul nostru puteți comanda orice doriți. Oaspeți neașteptați, întâlnire târzie la birou, cină romantică pentru doi – totul va merge perfect dacă comandați sushi și pizza de la noi. În doar câteva minute, puteți găsi bucate preferate din meniul extins. De ce oamenii comandă de la noi și devin clienți obișnuiți?
  1. La noi e delicios – lucrăm cu cele mai bune restaurante, bucătarii lor adoră și știu să gătească. Prin urmare, fiecare fel de bucate din meniu, fie sushi sau pizza, va fi proaspăt, gustos și frumos prezentat.
  2. Oferim prețuri rezonabile – apreciem fiecare client, prin urmare fixăm prețuri rezonabile. Serviciile noastre sunt disponibile tuturor! Pentru a maximiza satisfacția clienților, sunt disponibile promoții constante și oferte interesante.
  3. Este convenabil cu noi – este foarte simplu să plasați o comandă, se poate face pe site sau prin telefon. Câteva clicuri și preparatele Dvs. sunt deja pregătite și vor fi livrate în curând la domiciliu sau la birou.
  4. Avem totul proaspăt – garantăm siguranța produselor, produsele gata sunt livrate cu precizie și rapiditate, în pungi termice speciale;
Sushi și pizza – meniu Companiei noastre îi pasă de reputația sa. Prin urmare, puteți fi sigur că fiecare fel de mâncare va fi proaspăt, gustos și apetisant. Iar porțiile sunt mari și saturande! În meniul Livrare Bălți, veți găsi cu siguranță setul Dvs. preferat de sushi sau pizza, pe care nu l-ați gustat niciodată. Faceți comandă de rulouri și pizza în câteva clicuri, folosind navigarea convenabilă pe site. Sau vă puteți lăsa numărul de telefon, operatorul vă va contacta și va discuta toate detaliile comenzii.

Суши-болл Цезарь с лососем 115 MDL

Лосось, огурец, помидор, салат, панко, соус спайс, рис 300гр

Суши-болл Цезарь с креветкой 115 MDL

Креветка , огурец, помидор, салат, панко, соус спайс, рис 300гр

Суши-болл Эбби 115 MDL

Креветки, авокадо, манго, огурец, помидор, бобы, икра тобика,соус шрирача,рис

Суши-болл Угорь 125 MDL

Угорь, авокадо, огурец, бобы, икра тобика, кунжут, соус унаги, рис

Суши-болл Классик 125 MDL

Лосось, авокадо,огурец, бобы, чука, икра тобика, соус чили, крем сыр, рис 325 гр

13. Vakame 95 MDL

260g  Тунец, авокадо, чука, кунжут, крем сыр, рис

1. Filadelphia Somon 105 MDL

260g  Somon, avocado, castraveți, cremă de brânză, nori   В стоимость одного ролла входит соевый…

2. Filadelphia Ton 100 MDL

260g  Ton, avocado, castraveți, cremă de brânză, nori

3. Filadelphia Crevete 100 MDL

250g  Crevete, avocado, castraveți, cremă de brânză, nori

4. Filadelphia Premium 130 MDL

270g  Лосось, креветки,  соус Чили