Ce ar putea fi mai bun, decât o cină proaspătă și sănătoasă, după o zi plină de muncă sau weekend? Dacă nu aveți timp sau dorința de a găti, comandați sushi chiar acum! Primul serviciu de livrare din Bălți – Livrare Bălți, oferă o varietate de sushi și rulouri în meniu. A comanda sushi și rulouri înseamnă a economisi timp și a-l petrece cu plăcere. Ne pasă de reputația noastră și oferim servicii de calitate, bucate proaspete și livrare rapidă. Plasați o comandă și alegeți rulouri online Vă bucurați de bucătăria japoneză delicioasă sau faceți o surpriză culinară neașteptată familiei și prietenilor Dvs. – site-ul de livrare sushi Livrare Balti va livra sushi și rulouri, în cel mai scurt timp posibil, din restaurantele Dvs. preferate,. Puteți fi siguri de calitate   – bucatele sunt preparate din ingrediente proaspete, imediat după plasarea comenzii. Lucrăm cu partenerii unde bucătarii sunt profesioniști în domeniul lor, așa că totul va fi nu numai gustos, dar și frumos.  Sushi în Bălți Meniul nostru este actualizat și extins constant. Fiecare client va găsi sushi și rulouri pe placul lor. Puteți alege tot felul de ingredienți, primiți satisfacție de la rafinamentul bucătăriei japoneze.
  • cele mai bune soiuri de orez, nori, cel mai proaspăt pește și brânzeturi moi;
  • feluri cu caviar, ton, anghilă afumată și creveți- tigru;
  • pentru cei care iubesc senzațiile picante – sushi picant, cu gust special de ardei iute, sosuri clasice japoneze și – desigur, wasabi;
  • dacă sunteți vegetarian, avem ce va oferi- sushi delicat cu avocado, castravete proaspăt sau mango va încânta cu un gust impecabil.
Pentru campaniile mari, sunt oferite seturi, care vor satisface gusturile tuturor și vor permite să economisiți bani. Site-ul are promoții și vânzări regulate, rămâneți la curent și folosiți șansa pentru economii suplimentare! Livrare Bălți – cele mai delicioase pizza, sushi și rulouri din Bălți.

Суши-болл Цезарь с лососем 115 MDL

Лосось, огурец, помидор, салат, панко, соус спайс, рис 300гр

Суши-болл Цезарь с креветкой 115 MDL

Креветка , огурец, помидор, салат, панко, соус спайс, рис 300гр

Суши-болл Эбби 115 MDL

Креветки, авокадо, манго, огурец, помидор, бобы, икра тобика,соус шрирача,рис

Суши-болл Угорь 125 MDL

Угорь, авокадо, огурец, бобы, икра тобика, кунжут, соус унаги, рис

Суши-болл Классик 125 MDL

Лосось, авокадо,огурец, бобы, чука, икра тобика, соус чили, крем сыр, рис 325 гр

13. Vakame 95 MDL

260g  Тунец, авокадо, чука, кунжут, крем сыр, рис

1. Filadelphia Somon 105 MDL

260g  Somon, avocado, castraveți, cremă de brânză, nori   В стоимость одного ролла входит соевый…

2. Filadelphia Ton 100 MDL

260g  Ton, avocado, castraveți, cremă de brânză, nori

3. Filadelphia Crevete 100 MDL

250g  Crevete, avocado, castraveți, cremă de brânză, nori

4. Filadelphia Premium 130 MDL

270g  Лосось, креветки,  соус Чили

Product has been added

No products in the cart.

Explore Food Items