Primul serviciu de livrare în Bălți- Livrare Bălți, vă prezintă cele mai bune restaurante cu livrare la domiciliu din oraș. În zilele noastre, oamenii aleg din ce în ce mai des livrarea de alimente de la restaurant. Printre liderii comenzilor de livrare:

Serviciile pentru livrarea salatelor, a felurili I și II la birouri sunt din ce în ce mai populare. Nu întotdeauna aveți timp să ieșiți la prânz în timpul programului de lucru. Si nu fiecare birou este situat lângă restaurantele și cafenelele preferate. Prin urmare, livrarea de alimente este cea mai bună soluție pentru multe persoane. Alegând bucate cu livrare, economisiți timp și bani. Și primiți bucate proaspăte și variate.

Comanda bucatelor este o chestiune de câteva minute pentru persoanele tinere și active.Este simplu să rezolvi toate problemele în câteva atingeri ale ecranului smartphone-ului. Pentru a asigura o cină caldă și consistentă, în timp scurt, este convenabil și comod. Doar selectați bucatele după preferință, plasați comanda și așteptați apelul operatorului pentru a clarifica toate detaliile.

Partenerii noștri

Restaurantele cu livrare la domiciliu în Bălți se bucură de popularitate binemeritată la locuitorii orașului. Bucate delicioase, prezentare frumoasă, livrare la timp – toate acestea atrag către noi noi clienți și consolidează cooperarea cu cei fideli. Printre cei cu care cooperăm sunt:

Am selectat pentru ofertă tot ce este mai bun. Comanda va fi preluată și livrată cât mai curând posibil. Clienții au încredere în noi și acest lucru ne stimulează să ne îmbunătățim serviciile în fiecare zi.

De asemenea, oferim servicii de catering la domiciliu în Bălți. Evenimentul Dvs. va avea loc la cel mai înalt nivel. Orice restaurant vă stă la dispoziție- la birou, domiciuliu sau în orice locație dorită.

  • Вторые блюда все

Лосось в апельсиновом соусе 240 MDL

филе семги, лайм, кунжут, перец „Чили”, соус „Азиатский", ростки зелени

  • Вторые блюда все

Ассорти из сало 80 MDL

сало маринованое, сало копченое, лук красный, хлеб гриль, горчичный соус

  • Вторые блюда все

АССОРТИ ИЗ СОЛЕНИЙ 75 MDL

сезонные соленья

  • Вторые блюда все

Колбасное ассорти 150 MDL

колбаса „Кодру”, колбаса „Московская”, свиная пастрама, бекон, помидоры „Черри”

  • Вторые блюда все

Ассорти овощное 70 MDL

перец сладкий, морковь, черешковый сельдирей, редис, огурцы, томаты, лук зеленый, зелень, овечья брынза

Ассорти из сыров 190 MDL

сыр "Дор Блю", сыр "Бри", сыр "Эмменталь", миндаль, грецкий орех, курага, хлебные палочки, мед, мята

  • Deserturi toate

Bounty 70 MDL

  • Mâncăruri la grătar toate

Овощи гриль 80 MDL

кабачок, баклажан, перец сладкий, грибы „Шампиньоны", томаты, кунжут

  • Salate toate

САЛАТ С БАКЛАЖАНАМИ 90 MDL

булгур, томаты, мята, петрушка, лук зеленый, сок лимона, растительное масло

  • Sushi toate
  • Суши все

Philadelphia Set Rolls 380 MDL

  24 шт

Product has been added

No products in the cart.

Explore Food Items