Măsurile restrictive din acest an nu le-au permis multora să manifeste atenție și grija față de familie de sărbători. Noi am deschis un serviciu de livrare de produse alimentare online de la supermarket, astfel încât acum să vă puteți exprima sentimentele față de familia Dvs. din orice punct de pe hartă, de câte ori doriți, nu numai în zilele de sărbători, ci și în fiecare zi.

Viața în lumea modernă cu siguranță a extins capacitățile omului obișnuite și a șters în mare măsură hotarele dintre state. Oamenii   se străduiesc să-și îmbunătățească situația financiară, să încerce să se regăsească într-un alt domeniu, într-o altă țară. Emigrarea forței de muncă la muncă  în țări mai prospere iar situația epidemiologică a indis restricții de călătorie și a despărțit multe familii, lipsindu-le de capacitatea  de a  ajutorare a rudelor în rezolvarea problemelor zilnice de zi cu zi.

Acum există o altă modalitate de a rezolva  umplerea frigiderului familiei Dvs. cu alimente proaspete și sănătoase, chiar și atunci când sunteți departe. Doar adăugați produsele necesare în coș, ținând cont de preferințele și caracteristicile dietei celor dragi, contactați operatorul, plătiți achiziția. Vom merge la magazin pentru Dvs., iar cei dragi  vor primi cele mai proaspete produse chiar de pe rafturile supermarketului  preferat.   Nimeni  nu va face coadă, să riște contacte sociale inutile sau să poarte bagaje grele.

Specialiștii în achiziții știu cum să formeze rapid și cu precizie comenzile, să selecteze fructele și legumele, să verifice data de expirare și să ambaleze cu atenție mărfurile, astfel încât produsele să-și păstreze forma și proprietățile. Curierii vor livra achiziția  în timp util. Iar Dstra pueți fi sigur de siguranța și bunăstarea alimentelor achiziționate pentru familie. Este  o soluție excelentă atunci când copiii mari au rămas singuri acasă. Tu însuți vei forma un set de alimente sănătoase pentru frigiderul copiilor tăi; este foarte probabil ca pe cont propriu să prefere mai degrabă produse gustoase, care nu corespund normelor unei nutriții corecte.

Aștepți oaspeți la o sărbătoare de familie? Atât trebuie făcut, iar produsele nu au fost încă achiziționate? Și în acest caz, Vă vom ajuta. Profitați de livrarea de produse alimentare la domiciliu. Curierul va aduce alimente în timp ce vă puteți ocupa de treburile casnice sau puteți aranja exteriorul personal înainte de sărbătoare.

De ce puteți avea încredere în noi pentru a cumpăra produse?

  • Monitorizăm calitatea.
  • Vă vom ajuta să vă economisiți timpul.
  • Vom transporta genți grele.
  • Suntem parteneri oficiali ai celor mai bune magazine.
  • Vom livra la timp.
  • Va deservesc curierii  amabili.