Să primești un buchet de orhidee de ziua ta cu livrare în regiunea Edineț este o surpriză care cu siguranță va impresiona orice domnișoară. Frumusețile tropicale arată avantajos pe fundalul altor aranjamente florale. Singurul dezavantaj al unui astfel de cadou este calitatea sa capricioasă la maxim. Pentru a admira înflorirea frumoasă cât mai mult timp, trebuei să vă familiarizați cu câteva secrete de care le folosesc florarii experimentați.

Vază plină cu apă este o greșeală răspândită.

La tropice, orhideele extrag umezeala din aer, ceea ce nu le pune la dispoziție un consum mare de apă. Pentru a păstra suculența florilor tăiate mai mult timp, turnați aproximativ un pahar cu apă caldă într-o vază.

Dehidratarea excesivă va dăuna de asemenea

Nu este recomandat să lasi orhideele fără apă. Florile au nevoie de umiditate pentru a rămâne proaspete. Cum să găsiți un echilibru? Indicatorul va fi aspectul frunzelor și florilor. De la natură, florile tropicale sunt foarte expresive, iar grija potrivita, asigură să fie impecabile. Dacă frunzele sau petalele s-au decolorat, este necesar să adăugați apă.

Feriți buchetul de razele directe ale soarelui

În junglă, razele soarelui abia pătrund în frunziș, așa că orhideele nu sunt adaptate la lumina solară directă. Este mai bine să plasați o vază într-o cameră departe de ferestre. În caz contrar, petalele delicate se vor arde pur și simplu. Este important să țineți cont de faptul că în apropierea florilor nu există fructe coapte care emit etilenă. Gazul scurtează semnificativ durata de viață a orhideelor ​​tăiate. La rândul său, florile ofilite trebuie îndepărtate.

Locul umed este cel mai potrivit

Cheia longevității unui buchet frumos este să-l așezi într-un mediu umed care imită condițiile naturale. Dacă nu există locuri potrivite în casă, atunci nivelul dorit de umiditate poate fi atins cu un pulverizator sau umidificator. De asemenea, vaza poate fi amplasată în baie sau în bucătărie. Orhideele vor aprecia cu siguranță o cantitate mare de abur.

Fiind conștienți de aceste secrete și veți siguri că orhideele tăiate sunt îngrijite corespunzător, astfel încât să rămână proaspete cât mai mult timp posibil. Ar plăcea să oferiți un buchet atât de minunat unei persoane dragi? Serviciul „Livrare de flori pentru o zi de naștere în raionul Edineț” este exact ceea de ce aveți nevoie. Omagiații vor aprecia această surpriză.