Tendințele florale moderne nu stau pe loc, oferind buchete spectaculoase și originale. Compozițiile comestibile de fructe exotice, gustările de elită, dulciurile delicioase sunt deosebit de populare. Este obișnuit să oferiți astfel de cadouri atât femeilor, cât și bărbaților. Buchetele comestibile nu sunt în niciun caz inferioare aranjamentelor florale.

Buchetele de fructe sunt soluția perfectă pentru iubitorii unui stil de viață sănătos

Un cadou apetisant sub forma unui buchet de fructe cu un cocktail întreg de vitamine va surprinde cu siguranță destinatarul, precum și va oferi emoții vii în timpul degustării. Compoziția de fructe este potrivită ca cadou nu numai pentru 8 martie, dar și pentru orice alt eveniment solemn.

Compoziții dulci – o adevărată capodopera comestibilă

Aceasta este o alternativă demnă la tradiționalul buchet de flori, mai ales dacă iubita ta iubește dulciurile. Pentru 8 martie, poți oferi unul dintre următoarele buchete soției, soacrei, mamei, surorii, iubitei, colegei:

  1. O combinație de dulciuri, fructe și fructe de pădure. Expresivitatea compoziției poate fi creată cu ajutorul florilor. Hârtia, plasa sau organza sunt potrivite ca ambalaj.
  2. Dulciuri și butoni aromați. Condiția principală este o combinație armonioasă a tuturor componentelor. Florile nu trebuie să prevaleze asupra dulciurilor.
  3. Un cadou dulce în combinație cu cafea, ceai sau băuturi de elită cu conținut scăzut de alcool. O cutie rotundă sau un coș elegant este potrivit pentru împachetarea unui cadou.
  4. Un buchet pe mai multe niveluri de diverse dulciuri pe spadele. Pentru a crea un buchet spectaculos impresionant, se folosește hârtie groasă de ambalaj multistrat.
  5. Buchet în cutie. Pentru a crea o compoziție originală, se folosesc flori proaspete, dulciuri, marmeladă, bezea, marshmallows.

Vă propunem să comandați un buchet tradițional sau original pentru soția Dumneavoastră pentru 8 martie cu livrare in Riscani. Serviciul este relevant dacă ești departe și nu poți oferi personal un cadou, sau pur și simplu nu ai timp liber.