Drive Thru înseamnă deservire la volan, atunci când un client nu trebuie să coboare din mașină pentru a plasa și a primi o comandă.

Primele restaurante Drive Thru au apărut în SUA la începutul secolului al XX-lea, când producția de automobile a devenit una masivă, iar oamenii au început să aprecieze comoditatea și confortul de a călători pe roți. La acea vreme, pentru a plasa o comandă, clientul trebuia să își parcheze mașina în apropierea restaurantului, iar deservirea era asigurată de chelneri speciali numiți carhops.

În prezent, serviciul Drive Thru este oferit de majoritatea lanțurilor populare de fast-food, iar McDonalds nu face excepție. Acum, acest serviciu poate fi folosit și de cetățenii din Bălți, deoarece la Bălți se deschide un restaurant Drive Thru al McDonalds.

Meniul Drive Thru oferă toate produsele clasice ale popularului lanț de restaurante din întreaga lume: de la salate McDonalds la băuturi și seturi McDonalds happy meal pentru copii cu o jucărie în interior.

Comandați băutura sau desertul preferat de la McDonalds direct din mașină. Luați o gustare rapidă în drum spre serviciu sau savurați o cină delicioasă alături de cei dragi când ajungeți acasă. Sau poate v-ați decis să mergeți cu un grup mare la un picnic în afara orașului? La Drive Thru fiecare își poate alege preferatul burger McDonalds pentru a se bucura de gustul său în natură.

Sistemul Drive Thru este o oportunitate de a economisi timp și de a plasa confortabil o comandă fără a părăsi mașina.

Dacă nu vreți să ieșiți din casă sau nu aveți timp, puteți oricând să comandați o livrare de mâncare de la McDonalds prin serviciul de livrare Livrare-Bălți.

 

Dacă nu vreți să plecați de acasă sau nu aveți timp, puteți oricând să comandați livrarea bucatelor din meniul McDonalds prin serviciul de livrare Livrare-Bălți.