Vești bune pentru locuitorii din Bălți – favoritul restaurant McDonalds din întreaga lume își deschide ușile pentru adulți și copii. Bucătăria americană originală, care a cucerit lumea cu mâncăruri delicioase, printre care se numără puiul suculent în pesmet crocant și burgeri McDonalds, este acum la Bălți!

Meniul McDonalds oferă mâncăruri atât pentru o gustare rapidă, cât și pentru un mic dejun complet sau un prânz cu familia și prietenii. Există o selecție uriașă de sandvișuri, wrapuri, chipsuri și deserturi, precum și produse proaspete delicioase de patiserie și salate McDonalds. Puteți comanda fie feluri de mâncare separat, fie unul dintre seturile clasice și populare de la McDonalds.

Începeți-vă dimineața cu un mic dejun sănătos și nutritiv! Meniul special Mac-breakfast este potrivit pentru cei care nu doresc să petreacă timpul de dimineață pentru a găti sau nu au timp să gătească.

La McDonalds există întotdeauna loc pentru experimente. Comandați puiul preferat cu un sos neobișnuit și astfel, mâncarea obișnuită va prinde culoare.

Punctul final al oricărui fel de mâncare este o băutură. Ceai rece, cafea tare, milkshake-uri – cu siguranță veți găsi o băutură pe placul dumneavoastră în restaurantul McDonalds.

Vizitatorii mai mici vor adora cu siguranță seturile de happy meal McDonalds cu jucării amuzante în interior.

De ce să pierdeți timpul gătind, când puteți comanda mâncarea preferată la domiciliu sau la birou? Serviciul de livrare Livrare-Bălți livrează mâncare în tot orașul. Comandați un burger, un set sau un desert de la McDonalds și noi îl vom livra la adresa specificată, la o oră convenabilă pentru dvs.